Financieel overzicht

Voor uw bv is de jaarrekening een verplichting, maar zij biedt uw bedrijf ook veel waarde. U heeft namelijk elk jaar een duidelijk overzicht van uw financiën in handen. Daarom helpen onze experts u graag bij het samenstellen van uw jaarrekening. Daarbij analyseren we uw situatie en de mogelijkheden voor het komende jaar.

Samenstellen of controleren van de jaarrekening
De meeste kleine accountantskantoren zijn niet bevoegd om jaarrekeningen te controleren. Door ons aandeel in Audit Services Holland, is Hoogeveen & Partners dat wél. U kunt naast het samenstellen van uw jaarrekeningen ook bij ons terecht voor assuranceopdrachten, zoals de wettelijk verplichte controle of de vrijwillige controle.

Audit Services Holland
Voor de controle van jaarrekeningen is een Wta-vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) nodig. Met een aantal accountantskantoren uit de regio hebben wij Audit Services Holland opgericht. Audit Services Holland beschikt over deze Wta-vergunning van de AFM. Zo kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.

Complete en persoonlijke service voor ondernemers
Naast uw jaarrekeningen helpen wij u ook graag met uw andere financiële zaken. Het is namelijk wel zo makkelijk om al uw financiële diensten onder één dak te hebben. Zo kunnen wij u bijstaan met belastingaangifte, salarisadministratie of advisering.

Wilt u meer informatie, of wilt u uw jaarrekening laten samenstellen of controleren?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.